Letní prázdninové lodní linky z Uherského Ostrohu 2022

 

 

Letní prázdniny s sebou tradičně přináší výletní plavby po Baťově kanále a pravidelné lodní linky se nevyhýbají ani Uherskému Ostrohu. V letošním roce lodní linky propojí Uherský Ostroh s Uherským Hradištěm i se Strážnicí.
 
Lodní linka propojující Uherské Hradiště s Uherským Ostrohem bude v provozu každou prázdninovou sobotu a bude zajišťována lodí Hollandia. Hollandia tedy vyplouvá z přístavu v Uherském Hradišti každou sobotu v červenci a srpnu v 11:00, po cestě zastaví v Kostelanech nad Moravou (12:00) a do Uherského Ostrohu připluje v 13:15. Zpět vyplouvá z přístaviště v Uherském Ostrohu každou prázdninovou sobotu v 15:00, po cestě opět zastaví v Kostelanech nad Moravou (16:15) a do Uherského Hradiště dorazí v 17:15.
 

Nová lodní linka mezi Strážnicí a Uherským Ostrohem bude o letošních prázdninách v provozu vždy v úterý, čtvrtek a v sobotu a její provoz bude zajišťován cyklolodí ze Strážnice. Cykloloď vyplouvá z přístaviště ve Strážnici v 9:00, po cestě zastaví ve Vnorovech (9:30) a ve Veselí nad Moravou (10:40) a do Uherského Ostrohu dorazí v 11:30. Zde se hned otáčí a v 11:30 se opět vydává na plavbu zpět přes Veselí nad Moravou (12:20) a Vnorovy (13:30) do domovského přístavu ve Strážnici, kam připluje ve 14:00.

 
Veškeré podrobnosti o pravidelných plavbách na Baťově kanále i cenách lodních lístků na jednotlivé lodní linky a jejich prodeji naleznete na webových stránkách https://www.batacanal.cz/pravidelne-plavby.html.
 
Přejeme všem příjemnou, pohodovou a šťastnou plavbu!
Posted in Mikroregion Ostrožsko-Veselsko, Uherský Ostroh and tagged , , .