Volná pracovní místa v našem Mikroregionu

V Uherském Ostrohu, v Blatnici pod Svatým Antonínkem a v Ostrožské Nové Vsi jsou ke dni 16.10.2019 volná tato pracovní místa:

  • V Uherském Ostrohu hledá firma PAVLICA (výrobce akvárií) ŽENY na úsek čištění výrobků a výstupní kontroly, dále MUŽE na úsek výroby, přípravy materiálu, obsluhy řezacího stolu. Malý kolektiv, jednosměnný provoz naHPP, osmihodinová pracovní doma. Životopisy posílejte na email: pavlica@email.cz, osobní schůzku nutné dohodnout předem na tel. 777 768 696.
  • V Blatnici pod Svatým Antonínkem firma VÍNO BLATEL, a.s. přijme do trvalého pracovního poměru STROJNÍKA POSKLIZŇOVÉ LINKY A OBSLUHU MANIPULÁTORU. Výhodou je strojnický průkaz, ŘP. sk. T, C. Nástup dle dohody, nejlépe ihned, firemní stravování, osobní ohodnocení.
  • V Ostrožské Nové Vsi – SLOVÁCKÝ DVŮR – nabízí práci na HPP i brigádně, firemní benefity (odměny, školení, stáže a další…). VÝPOMOC NA PLACE – obsluha v restauraci a ve venkovním bufetu. Zkušenosti vítány, popř. zaučíme. Důležitá je chuť k práci, komunikace s lidmi, ochota učit se novým věcem a pracovat v týmu. Více informací: Lucie Gašicová T: +420 777 303 241 | e-mail: gastro@slovackydvur.cz
Posted in Blatnice pod Svatým Antonínkem, Mikroregion Ostrožsko-Veselsko, Ostrožská Nová Ves, Uherský Ostroh and tagged .