Sportovec města Hluk za rok 2019, vyhlášení výsledků ankety na hlucké tvrzi 31.ledna 2020

Devátý ročník slavnostního vyhlášení ankety Sportovec města Hluk za rok 2019, se uskutečnil v pátek 31.ledna 2020 na hlucké tvrzi. Hlavním hostem večera byl známý imitátor Petr Jablonský. Návštěvníky a oceněné sportovce ale pobavil také freestyle fotbalista Lukáš Munka. Celý večer se nesl v hip-hop stylu a mezi jednotlivými oceněními vystoupil také folklorní soubor Okluky, mažoretka Black Mažo, Bboy´s ze zlínského Beat Up studia, ženský pěvecký soubor Klebetnice a DJ Iron.  Vítězem o nejlepšího sportovce města Hluk za rok 2019 se stal dvaačtyřicetiletý pákař DUŠAN TESAŘÍK z Armwrestling klubu Hluk, který toto vítězství získal už v roce 2013 a 2014.  Na druhé příčce se umístil šestadvacetiletý florbalista Tomáš Janča a třetí místo obsadil basketbalista Jiří Fiala. Dále byly vyhlášeny nejlepší kolektivy, kde také zvítězil oddíl armwrestlingu. Pořadatelem celého večera byl Sport Hluk v čele s panem Karlem Bojkem.

Zde jsou podrobné výsledky ankety:

Jednotlivci: 1. Dušan Tesařík (armwrestling), 2. Tomáš Janča (florbal), 3. Jiří Fiala (basketbal), 4. Václav Vaculovič (armwrestling), 5. Martin Kukla (fotbal)

Kolektivy: 1.oddíl armwrestlingu, 2. florbalisté, 3. fotbalisté – B tým mužů

Kolektivy – práce s mládeží: mladší žáci Spartak Hluk (fotbal), Mini včeličky (mažoretky), přípravka a mladší žáci stolní tenis

Talenti: Viktor Hájek, Martin Nemrava, Ondřej Šmíd (fotbal), Ondřej Kozelek, Maxmilián Širuček, Štěpánka Vrzalová (stolní tenis), Marek Lukáš, Julie Pospíšková (florbal), Ester Poláková (armwrestling), Lucie Kučerová (basketbal)

Síň slávy: Karel Gášek, Josef Nožička, Josef Prajza, Ladislav Ševčík (všichni fotbal), Jaroslav Plaček (basketbal)

 

 

 

Posted in Hluk and tagged , , , , .