Medailový víkend mladých rychlostních kanoistů

*Dračí republikové stříbro kajakářů, kanoistek a kanoisty* 

V pátek, 6.září si mladí závodníci-Michal Pjajčík, Vendula Kyselá, Ondřej Váverka, Jiří Kusák, Jindřich Daněk, Jan Pavlíček, Klára Studničková a Nikola Gavalová vypádlovali stříbrnou medaili na mistrovství České republiky dračích lodí v Račicích…

*Medailová premiéra v letošním Labsko-orlickém poháru v Černožicích*

Těsně pod stupni vítězů, na čtvrtém místě, za Nymburkem, Chomutovem a Sezemicemi stanul mládežnický tým Ostrožské Nové Vsi po 47.Černožickém kilometru. Patnáct z pětadvaceti členů závodního družstva si dojelo pro některou z medailí celkem dvaadvacetkrát (7x zlato, 9x stříbro, 6x bronz).Nejpilnějším sběratelem byl se čtyřmi cennými kovy kajakář Ondřej Prchlík, přičemž si dokázal poradit i s o dva roky staršími soupeři…. 

*Mládežnickou trofej XXII. Poháru Sezemic získala Ostrožská Nová Ves*Z celkového vítězství v mládežnických kategoriích se radoval pětadvacetičlenný novoveský výběr účastnící se v Kuněticích nad Labem tradičního Poháru Sezemic. Daleko neměl ani k absolutnímu triumfu, když od vítězného domácího klubu jej dělilo 20,5 bodu. O některou z šestadvacetimedailí (8 zlatých, 13 stříbrných, 5 bronzových) se zasloužilo šestnáct pádlujících…. 

Foto zde:

– Pohár Sezemic a ceremoniál s československou legendou, Imrichem Bugárem  

– Nejmladším vítězem v Černožicích byl osmiletý Alexandr Gabrhel  

– Zlaté kvarteto Váverka-Balcarová-Cícha-Prchlík

 

 Pohár Sezemic a ceremoniál s československou legendou, Imrichem Bugárem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nejmladším vítězem v Černožicích byl osmiletý Alexandr Gabrhel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zlaté kvarteto Váverka-Balcarová-Cícha-Prchlík

 

 

 

Posted in Ostrožská Nová Ves and tagged , , .